CAF ABONNEMENT


Wanneer u geïnteresseerd bent in meer informatie en/of een abonnement bij de CAF vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@caf.nl. Als CAF leveren wij maatwerk en maken graag een passende aanbieding voor u. Wij nemen vervolgens zo snel als mogelijk contact met u op.

Berichten service
Als CAF voorzien wij u het gehele jaar door van relevante teeltinformatie afhankelijk van de actualiteiten in de teelt. Onze nieuwsberichten informeren u over alle aspecten die voor u als teler van belang kunnen zijn, dit omvat onder andere gewasbescherming, teelt, bemesting en wet- en regelgeving.


CAF+
Naast de nieuwsberichten is ook maatwerk mogelijk met onze adviseurs. Middels ons CAF+ abonnement is het mogelijk om enkele jaarlijkse bedrijfsbezoeken te plannen met een CAF adviseur. Op deze wijze kunnen wij u indien gewenst extra ondersteuning bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@caf.nl


Fruitregistratiewijzer
Als u lid bent van CAF bieden wij u ook gratis toegang tot de website Fruitregistratiewijzer.nl
Op deze website kunt u snel en eenvoudig alle informatie vinden met betrekking tot toelatingen en toepassingen van gewasbeschermingsmiddelen. Voor elke teelt en elke plaag vindt u informatie over de middelen die u in kunt zetten en hoe en wanneer u dat het beste kunt doen.De voordelen van de Fruitregistratiewijzer:
Alle informatie over gewasbeschermingsmiddelen en toelatingen.
In overeenstemming met wet- en regelgeving (wijzigingen etiket en toelatingen).
Aanvullende informatie over doseringen, middelen, toelatingen, residuen en BBCH-codes.
Toegankelijk voor smartphone, laptop en tablet.