Partners


CropSolutions
CropSolutions is een kwaliteitskeurmerk voor de plantaardige sector waarin de aangesloten partners kennis delen, inkoop bundelen en groeiproducten leveren.AgruniekRijnvallei Plant BV
AR Plant levert voor de fruitteelt een uitgebreid assortiment gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en fruitteeltbenodigdheden. Hun fruitteeltteam staat graag voor u klaar, weet precies wat er in uw sector gebeurt en vertaalt dit naar uw bedrijfssituatie. Ook voor de biologische fruitteelt kunt u bij AR Plant terecht.Agrea Fruit
Agrea adviseert en begeleidt uw teelt van grond tot eindproduct. Zij staan voor een persoonlijk advies en begeleiding van uw teelt. Waarbij altijd het rendement voor zowel de korte als de lange termijn voor hun klanten centraal staat. Hun adviseur Harold van de Boogaard is opgegroeid tussen de appelboomgaarden en combineert zijn jarenlange ervaring met nieuwe kennis die hij toepast bij zijn klanten.
Als allround partner levert Agrea een totaal assortiment van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en aanverwante producten.
CZAV
CZAV streeft ernaar dé agrarische aan- en verkooporganisatie van Zuidwest-Nederland te zijn met een grote betrokkenheid bij haar leden.
CZAV beschouwt het als één van haar belangrijkste taken haar leden in staat te stellen hun ambities waar te maken door meerwaarde te leveren voor hun bedrijfsrendement.
CZAV levert gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en teeltbenodigdheden. Tevens zijn haar voorlichters op de hoogte van de laatste stand van zaken en voorzien ze u van gedegen advies.
Heyboer BV
Heyboer BV is in de agrarische sector een toonaangevend groothandelsbedrijf in o.a. gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en teeltbenodigdheden.
Heyboer BV is een begrip voor kennis, ervaring, uitstekende service en teeltbegeleiding met advies op maat.